tiistai 4. marraskuuta 2014

Marraskuun iltana

Illat ovat mustia ja märkiä. Ulos ei tee mieli huvikseen lähteä, juoksulenkeilläkään ei ole viitsinyt fiilistellä yhtään ylimääräistä kiepsausta. Teekuppi ja villasukat, kotisohva ja sylissä kehräävä kissa (tai kaksi!) houkuttelevat hyvissä ajoin paluumatkalle.
Kiikkutuoli, mehevät satsumat ja klementiinit ynnä hyvä kirja tai sisustuslehti rentouttavat, kun sade piiskaa ikkunoita. Iloa tuo myös vastamaalattu ruokailuvälikön seinä, joka rauhoittaa pienen kotimme ilmettä ja yhdistettynä tummaan kerniliinaan tekee tilasta jopa hieman luolamaisen. Keväämmällä joutunen hankkimaan vaaleamman kernin kun aurinko tekee paluun keskuuteemme, mutta siihen saakka näin on hyvä.
 Seinästä tuli maalin kuivuttua (joka itse asiassa kävi parissa tunnissa) todella kaunis. Väri vaihtelee betoninharmaasta tummaan hiilensävyyn ja peitti vanhan punaisen erinomaisesti ilman pohjakäsittelyä. Suosittelen kokeilemaan Country Frenchia! Merkin hillityn pastelliselta värikartalta löytyy monta kutkuttavaa vaihtoehtoa, ja haaveilenkin jo yhden seinän maalaamisesta makuuhuoneessakin. Ehkä jollakin haaleanharmaalla sävyllä. Tai hennon vaaleankeltaisella. 


4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin tykkään paljon tästä hämäränhyssystä tunnelmasta.

      Poista
  2. Etsiskelin uusia blogeja luettavaksi ja tänne eksyin, eksyin varmasti uudestaankin. Tule tutustumaan myös minun blogiini, siellä olisi pieni haaste :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja tervetuloa! Käynpä kurkkaamassa blogiisi :)

      Poista